Benzema povrijeđen
Foto: EPA

Povrijedio se Francuz

Benzema povrijeđen

M. Šljivak

Karim Benzema povrijedio se u duelu Francuske i Armenije.

Sjajni napadač se već neko vrijeme muči s povredama, pa ga je trener Kraljeva Rafa Benitez čuvao u pojedinim utakmicama.

Ipak, sačuvati ga nije mogao u reprezentaciji, gdje se 28-godišnji napadač povrijedio, te je morao ranije završiti s nastupom.

"Karim Benzema nije u mogućnosti da nastupi protiv Danske zbog povrede", stoji u saopćenju Fudbalskog saveza Francuske.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Francuski napadač će propustiti tri sedmice. Real će tako u prvenstvu i Ligi prvaka biti lišen usluga sjajnog napadača, što će biti veliki hendikep.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.