Benzema umirio pariške bogataše

Real savladao PSG

Benzema umirio pariške bogataše

M. Šljivak

Fudbaleri Real Madrida savladali su večeras u prijateljskom susretu u švedskom Goteborgu ekipu PSG-a rezultatom 1:0.

Real se u ovom susretu predstavio u dosta dobrom izdanju, a pariške bogataše je utišao Francuz Karim Benzema. Igrala se 23. minuta kada je francuski reprezentativac sjajnim i preciznim udarcem pogodio za vodstvo Kraljeva od 1:0.

Do kraja prvog poluvremena bilo je još nekoliko prilika na obje strane, ali se na odmor otišlo vodstvom izabranika Carla Ancelottija.

Nastavak susreta je također donio lijepu utakmicu. Ipak, Real je dobrom igrom zatvroio prilaze svom golu, te su na kraju došli do pobjede u ovom susretu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.