Benzema uskoro u Manchester Unitedu?

Mou želi Francuza

Benzema uskoro u Manchester Unitedu?

E. Škorić

Budući menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho navodno želi da  dovede Karima Benzemu.

Mourinho još nije zvanično postavljen za  trenera Uniteda, ali mediji uveliko prave spisak igrača koje će Portugalac dovesti na Old Trafford.

Premda se Zlatan Ibrahimović najviše spominje u kontekstu napadača kojeg će Mourinho dovesti, pojavile su se glasine kako će kupiti i Benzemu.

Francuski napadač, koji neće ići na EP, radio je u Realu s Mourinhom i Portugalac želi da uspostavi ponovo saradnju sa igračem kojeg su Kraljevi 2009. doveli iz Lyona.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Benzema je u 150 nastupa za Real dao 79 golova, ali navodno u posljednje vrijeme nije u najboljim odnosima s kraljevskim klubom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi