Benzema: Zar negdje možete otići ako ste u Realu?

Francuz se pita

Benzema: Zar negdje možete otići ako ste u Realu?

E. Škorić

Napadač Real Madrida Karim Benzema nema namjeru da napušta klub.

Benzema je, kao i mnogi drugi igrači Reala, često na meti drugih klubova, ali Francuz ima želju da ostane gdje jeste, svjestan da je ovo ipak jedan od najvećih klubova na svijetu.

"Trenutno sam u najboljem klubu na svijetu, vrlo je lijepo i ponosan sam. Očekivanja ovdje su visoka, svake sezone je isto. Ako već igrate za Real, onda nema smisla da negdje idete", rekao je Benzema, dodavši:

"Naš tim je vrlo kvalitetan i ovo je jedan od najboljih perioda u Realovoj historiji. Nema potrebe da odlazim, mislim da ni drugi neće ići".

Neymar je za 222 miliona eura prešao iz Barcelone u PSG i Francuz vjeruje da je imao dobar razlog za ovaj transfer.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Neću reći da sam bio iznenađen, jer je Neymar slobodan da radi šta hoće. Iako ovo izgleda čudno, mislim da on zaista ima svoje stvarne razloge", dodao je Benzema.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi