Benzema: Znam samo jednog igrača koji je na Messijevom nivou

Ne, ne radi se o Cristianu Ronaldu

Benzema: Znam samo jednog igrača koji je na Messijevom nivou

E. Čaušević

Francuski fudbaler Karim Benzema odlučio je dati intervju za španske medije u kojem je govorio o mnogim stvarima.

Benzema je otkrio da je njegov odnos s Mourinhom narušen onog dana kada ga je Portugalac poredio s mačkom, te je također pričao o tome kako se osjeća što već neko vrijeme ne igra za reprezentaciju. Napadač Real Madrida je pričao i o svojim sadašnjim i bivšim saigračima.

Ovaj napadač se dotakao svog bivšeg saigrača iz Lyona Hatema Ben Arfe koji trenutno igra za PSG. Ben Arfa je na Park Prinčeva stigao nakon sjajne sezone u Nici, ali se nije baš naigrao. Benzema je priznao da mu je žao što njegov prijatelj prolazi kroz težak period jer zna o kakvom igraču se radi.

"Ben Arfa ima talent baš kao i Lionel Messi, on je na njegovom nivou i jedini je što se toga tiče. Boli me kada vidim u kakvoj je situaciji u PSG-u. Nadam se da će se to promijeniti jer čini mi se da u PSG-u još uvijek ne znaju kakvog majstora imaju u ekipi", rekao je Benzema.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi