Berardi: Navijam za Inter, ali me ne pitajte idem li tamo

Ništa ne zna

Berardi: Navijam za Inter, ali me ne pitajte idem li tamo

E. Škorić

Domenico Berardi obožava Inter, ali nije siguran da li će karijeru nastaviti u tom klubu.

Berardi, koji je danas sa Sassuolom s 2:1 savladao Inter, veže se s Nerazzurrima već duže vremena, no za sada nema naznaka da bi mogao promijeniti klub.

"Moj otac je lud za Interom, ali ne i moja majka, ona navija za Juve. Kao dječak sam volio Ronalda, a onda i Milita. Te večeri kada je Inter osvojio Ligu prvaka, u Madridu sam slavio s prijateljima. Svaki dječak nosi neki klub u srcu, zar ne?", izjavio je Berardi.

Unatoč silnoj ljubavi prema Interu, Berardi nije siguran hoće li u budućnosti zaigrati u plavo-crnom dresu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Rekao sam da navijam za Inter i prije nego su me spominjali kao moguće pojačanje Intera. Pročitao sam da me prate, ali ne bih o tome", istakao je Berardi.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi