Berbatov: Želim odigrati još barem jednu sezonu
Foto: EPA

Bugarin ne želi u penziju

Berbatov: Želim odigrati još barem jednu sezonu

E. Čaušević

Nekadašnji napadač Manchester Uniteda, Dimitar Berbatov, još uvijek ne želi da se penzioniše iako je proslavio svoj 36. rođendan.

Berbatov je bez kluba od prošlog ljeta nakon što je napustio grčki PAOK. Mnogi su smatrali da će tada iskusni Bugarin završiti svoju igračku karijeru, no to se izgleda neće desiti. Nekadašnji napadač Crvenih đavola želi odigrati barem još jednu sezonu.

Problem za Berbatova predstavlja činjenica da će teško pronaći klub jer mu je želja da igra ponovo u Engleskoj. Bugarski fudbaler je priznao da je razgovarao sa nekoliko engleskih klubova, a među njima je i Sunderland koji će se naredne sezone prema svemu sudeći takmičiti u Championshipu.

"Iskreno, želim da igram još uvijek i imao sam razgovore sa nekoliko ekipa, čak i sa Sunderlandom. Ipak, na kraju se nije ništa desilo. Želja mi je da barem odigram još jednu sezonu i uživam još malo u fudbalu, saigračima, navijačima i terenu. Vidjet ćemo šta će biti od svega toga", rekao je Berbatov.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi