Berlusconi: Ancelotti će biti trener, a dolazi i Ibrahimović

Tvrdi predsjednik Milana

Berlusconi: Ancelotti će biti trener, a dolazi i Ibrahimović

Silvio Berlusconi namjerava u narednim godinama vratiti italijanski Milan na stare staze slave.

Iako je Carlo Ancelotti zatražio vremena da razmisli o preuzimanju Milana, Silvio Berlusconi uvjerava da će bivši trener Reala preuzeti njegov klub, a najavio je i senzacionalno pojačanje.

"Ancelotti će biti naš trener, a dolazi i Zlatan Ibrahimović!" poručio je vlasnik Milana za Sportmediaset i potom dodao:

"Mi smo spremni ulagati u njega, nadam se da je dobra prilika da se vrati. Galliani i ja nismo jedini koji žele povratak Carletta, svi Milanovi navijači žele ga, on je pobjednik i to je dokazao u svim timovima gdje je radio", zaključio je Berlusconi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.