Berlusconi: Četvorica odlaze iz Milana

Najavio ostanak u klubu

Berlusconi: Četvorica odlaze iz Milana

Silvio Berlusconi je u razgovoru za italijanske medije govorio o eventualnim ponudama da proda Milan.  

Nekadašnji premijer Italije je u milanski klub dospio osamdesetih, međutim loši rezultati iz posljednjih sezona natjerali su Berlusconija da razmisli o prodaji Milana nekome ko ima novac da dovede velika pojačanja.

"Ja odlučujem ko će vratiti Milan na vrh, hoću da budem predsjednik barem još tri godine. Za sada sam imao 12 ponuda za prodaju, a ako sadašnji pregovori sa Kinezima ne uspiju, dovodit ću mlade italijanske igrače u Milan", izjavio je Berlusconi i potom dodao:

"Kineski konzorcijum ima ozbiljna sredstva, vjerujem im. Ipak ako nemaju namjeru da odvedu Milan na vrh možda se predomislim i ne prodam klub."

Novinare u Italiji je zanimalo koji će fudbaleri napustiti Milan na ljeto. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Alexu, Mexesu, Boatengu i Balotelliju ističu ugovori. Oni će otići iz kluba", otkrio je predsjednik Milana na kraju razgovora za italijanske medije.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi