Berlusconi o povratku Zlatana: Teško, ali ne i nemoguće

Prije 30 godina Silvio je došao na čelo kluba

Berlusconi o povratku Zlatana: Teško, ali ne i nemoguće

A. Beganović

Na današnji dan prije 30 godina na mjesto predsjednika italijanskog Milana stigao je legendarni Silvio Berlusconi.

U tim trenucima slavni milanski klub nalazi se pred bankrotom i upravo je Berlusconi svojim novcima spasio Milan od onogo najgoreg. No, to nije sve, odnosno najuspješniji predsjednik Milana obećao je tada mnogo bolji Milan, a svoje obećanjeje i ispunio.

U njegovoj eri Rossoneri su svojili sve što se moglo osvojiti, no danas polako zaostaju za vodećim evropskim klubovima.

Svjestan je toga i Berlusconi, koji se u razgovoru za italijanske medije prisjetio trenutaka kada je preuzeo klub. Govorio je Berlusconi o prošlosti, ali i budućnosti, a osvrnuo se i na eventualni povratak švedskog napadača Zlatana Ibrahimovića u klub.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Povratak Ibrahimovića? Teško, ali nije nemoguće. On ima klasu i snagu istovremeno. Radi se o rođenom pobjedniku koji je svaku ekipu u kojoj je igrao učinio boljom. Mislim da će ovog ljeta imat nemoralne ponude iz Sjedinjenih Američkih Država, Kine i Ujedinjenih Arapskih Emirata. Biće im teško parirati", između ostalog je istakao Berlusconi.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi