Berlusconi: Pronašao bih način da zadržim Donnarummu
Foto: EPA

Bivši vlasnik Milana

Berlusconi: Pronašao bih način da zadržim Donnarummu

Bivši vlasnik Milana Silvio Berlusconi insistira da bi on, za razliku od sadašnjih čelnika Rossonera, našao način da zadrži mladog golmana Gianluigija Donnarummu.

Talentovani golman je odbio potpisati novi ugovor sa Milanom prema kojem bi zarađivao pet miliona eura godišnje, ali će, čini se, ipak ponovo razmotriti svoju odluku nakon što je klub pronašao zajednički jezik sa njegovim menadžerom Minom Raiolom.

"Uradio bih sve da srpiječim Donnarummu da ode", izjavio je kontroverzni Berlusconi, te nastavio:

"Ipak, s obzirom da je on momak koji ima priliku zaraditi 100 miliona eura u nekom drugom klubu, moramo se zapitati ko ne bi uradio isto?"

Potražite više informacija na temu Serie A:

"U svakom slučaju, našao bih način da zadržim Donnarummu, pronašao bih kompromis da on barem malo ostane u Milanu, a onda da ode i napravi transfer života", dodao je na kraju Silvio Barlusconi.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi