Berlusconi: Volio bih vidjeti Ibrahimovića opet u Milanu

Bivši predsjednik Milana

Berlusconi: Volio bih vidjeti Ibrahimovića opet u Milanu

Silvio Berlusconi je bio predsjednik Milana čak 31 godinu prije nego što je prodao ovaj klub Kinezima prije nekoliko mjeseci.

Navijačima Milana on je ostao u veoma lijepom sjećanju jer je klub gotovo za sve vrijeme njegove vladavine važio za jednog od najboljih u Evropi, pa se njegove riječi i danas mnogo cijene.

Berlusconi je rekao za Preminum Sport da bi bilo veoma dobro kada bi Zlatan Ibrahimović ponovo obukao dres Rossonera.

"Volio bih vidjeti ponovo Ibrahimovića u dresu Milana. Starac je, ali zašto da ne? Želim ga ponovo vidjeti kako nosi devetku Milana", rekao je Berlusconi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Ibrahimović je nosio dres Milana od 2010. do 2012. godine, a sa Milanom je jednom osvojio titulu prvaka Italije. Šveđanin je trenutno bez ugovora i to nakon što je završio saradnju sa Manchester Unitedopm nakon jedne sezone. Također, Ibra ima i problema sa povredom koljena ali bi se na teren mogao vratiti krajem godine. 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi