Bernabeu utihnuo: Kovačić u suzama napustio teren
Foto: EPA

Hrvatski reprezentativac zadobio povredu

Bernabeu utihnuo: Kovačić u suzama napustio teren

Real Madrid trenutno igra utakmicu prvog kola grupne faze Lige prvaka protiv APOEL-a, a Kraljevi na poluvremenu vode sa 1:0.

Gol za Real je postigao Cristiano Ronaldo u 12. minuti, nakon odlične asistencije Garetha Balea.

Domaćini dominiraju na Santiago Barnebeu, ali je navijače Reala zabrinula povreda Matea Kovačića.

Sjajni veznjak je u 21. minuti utakmice primio jednu loptu koju mu je dodao Marcelo, ali se potom odmah uhvatio za preponu i sjeo na teren.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Kovačić je nakon povrede izgledao dosta zabrinuto, te je, čini se, u suzama napustio teren. Zabrinuti su bili i navijači Reala, a o težini njegove povrede će se znati nešto kasnije.

Umjesto Matea Kovačića u igru je ušao Toni Kroos.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi