Bernardeschi: Dvije ekipe me mogu dovesti, ostali ne
Foto: EPA

Jasno poručio

Bernardeschi: Dvije ekipe me mogu dovesti, ostali ne

E. Čaušević

Fudbaler Fiorentine, Federico Bernardeschi, nalazi se na meti mnogih evropskih klubova, ali je poručio da šansu za njegovo dovođenje imaju samo dvije ekipe.

Bernardeschi je ove sezone pokazao da se radi o zaista sjajnom igraču, te je svojim igrama privukao interes mnogih ekipa. U medijima se špekulisalo da je za ovog igrača zainteresovan Juventus, no igrač Fiorentine nema namjeru da karijeru nastavi u redovima aktuelnog prvaka Italije.

Pored ponuda klubova iz Italije ovog igrača želi i nekoliko ekipa iz Engleske. Prije svih interes je pokazao Arsenal, ali kasnije se uključio i Chelsea. Ipak, Bernardeschi je poručio da ukoliko bude napuštao Fiorentinu šansu za njegovo dovođenje imaju samo dva kluba.

"Ostalo je još mnogo do kraja sezone i ne bih želio da govorim da li ću napustiti Firencu. Znam da se piše da me želi mnogo klubova, ali ne želim da obraćam pažnju na špekulacije. Ako ikada budem napustio Fiorentinu onda ću otići u Inter ili Chelsea", rekao je Bernardeschi.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi