Bernardo Silva: Volio bih da Mbappe dođe u City
Foto: EPA

Pojačanje Cityja želi ponovo igrati s bivšim saigračem

Bernardo Silva: Volio bih da Mbappe dođe u City

Bernardo Silva koji je ovog ljeta stigao kao veliko pojačanje iz Monaca u Manchester City ne bi imao ništa protiv da ponovo udruži snage s bivšim saigračem iz Monaca, Kylianom Mbappeom.

Manchester City, Real Madrid, Barcelona i PSG su zainteresovani za mladog supertalentovanog napadača Monaca, Kyliana Mbappea. Njegove sjajne igre u prošloj sezoni rezultirale su interesom evropskih velikana, a njegova vrijednost se procjenjuje na oko 160 miliona funti.

Novo pojačanje Manchester Cityja, dojučerašnji fudbaler Monaca, Bernardo Silva se nada da će njegov novi klub uspjeti realizovati Mbappeov transfer.

"Volio bih da on dođe ovdje. Nikada se ne zna, ali to je na Cityju da odluči", izjavio je Silva, pa nastavio:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"On može postati superzvijezda - zapravo, ja mislim da je on već, u jednu ruku, superzvijezda...Sjajno je igrati s njim jer je on toliko inteligentan u svojim kretnjama."

"Savršeno je imati nekoga poput njega kada ste vezni igrač jer je on veoma brz, pametan i dobar u završnici...Ludo je pomisliti da je njemu tek 18 ili 19 godina. Mogao bi uskoro postati jedan od najboljih na svijetu", dodao je na kraju Bernardo Silva.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi