Bešić i društvo izabrali brojeve za novu sezonu
Foto: EPA

Ponovo isti broj za Bešića

Bešić i društvo izabrali brojeve za novu sezonu

M. Šljivak

Ekipa Evertona u novu sezonu ulazi s velikim ambicijama.

Tim Ronalda Koemana je doveo veliki broj kvalitetnih fudbalera i sprema se napad na Ligu prvaka u sezoni koja je pred nema.

Nešto manje od mjesec dana pred start prvenstva, igrači su odabrali brojeve koje će nositi u narednoj sezoni.

Tako će bh. reprezentativac Muhamed Bešić ponovo nositi dres s brojem 21, kao i prošle sezone, a nova pojačanja su također izabrala svoje brojeve.

Najveća zvijezda prelaznog roka Wayne Rooney već je ranije izabrao dres s brojem 10, dok je Sandro Ramirez dobio devetku. Davy Klaasen će nositi dres sa brojem 20, a Michael Keane je odabrao broj četiri.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Također, novi golman Jordan Pickford je dobio jedinicu umjesto Jeola Roblesa koji će od naredne sezone imati broj 33 na dresu.

Velikih promjena nije bilo, ali broj na dresu naravno da ne znači puno, već će igre na terenu odlučiti ko će biti u konkurenciji za prvi sastav tokom sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi