Bešić i Everton protiv Young Boysa, Pjanić protiv Feyenoorda

Održan žrijeb parova 1/16 finala Evropske lige

Bešić i Everton protiv Young Boysa, Pjanić protiv Feyenoorda

Žrijeb parova 1/16 finala Evropske lige održan je danas od 13 sati u Nyonu, a Muhamed Bešić sa svojim Evertonom igrat će protiv Young Boysa. Miralem Pjanić i njegova Roma odmjerit će snage sa Feyenoordom. 

Parovi 1/16 finala Evropske lige: 

Young Boys - Everton
Torino - Athletic Bilbao
Sevilla - Borussia Mönchengladbach
Wolfsburg - Sporting Lisabon
Ajax - Legia Varšava
Aalborg - Club Brugge
Anderlecht - Dynamo Moskva
Dnipro - Olympiacos
Trabzonspor - Napoli
Guingamp - Dynamo Kijev
Villarreal - Salzburg
Roma - Feyenoord
PSV - Zenit
Liverpool - Bešiktaš
Tottenham - Fiorentina
Celtic - Inter

Nosioci u današnjem žrijebu Evropske lige bili su: Borussia Mönchengladbach, Club Brugge, Bešiktaš, Salzburg, Dinamo Moskva, Inter, Feyenoord, Everton, Napoli, Dynamo Kijev, Fiorentina, Legia, Olympiacos, Sporting Lisabon, Athletic Bilbao, Zenit. 

Nenosioci u današnjem žrijebu Evropske lige bili su: Villarreal, Torino, Tottenham, Celtic, PSV, Dnipro, Sevilla, Wolfsburg, Young Boys, Aalborg, Guingamp, Trabzonspor, Anderlecht, Ajax, Liverpool, Roma.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.