Bešić se vraća u Bundesligu?
Foto: EPA

Napušta Everton?

Bešić se vraća u Bundesligu?

M. Šljivak

Bh. fudbaler Muhamed Bešić (25) prolazi kroz najteži period u profesionalnoj karijeri.

Nakon niza teških povreda, vezni igrač Evertona je dospio u nemiliost menadžera ovog kluba, prvo Ronalda Koemana, a sada i Davida Unswortha.

Reprezentativac BiH u posljednje vrijeme ne dobija šansu za igru i izvjesno je da bi u januaru on mogao napustiti ekipu sa Goodisona.

Realna opcija je povratak u njemačku Bundesligu. Nekoliko timova iz društva najboljih timova Njemačke, zainteresovano je za njegove usluge, a među njima je i njegov nekadašnji tim HSV.

Međutim, službenih potvrda ovih informacija za sada nema, ali kontakti sa bh. fudbalerom su već uspostavljeni i on bi se mogao vratiti tamo gdje je sve i počelo.

Ovaj 25-godišnji veznjak je igrao tri godine u HSV-u. Prošao je kadetsku i juniorsku selekciju tima, a igrao je i za prvi tim odakle je 2012. godine otišao u mađarski Ferencvaroš.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bešića ugovor sa Evertonom veže do ljeta 2021. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi