Bešiktaš sprema ponudu sa Shaqirija?

Turski tim želi napadača Stokea

Bešiktaš sprema ponudu sa Shaqirija?

D. Vejo

Nakon informacije da će ovoga ljeta Ghokan Tore napustiti Bešiktaš i kao novu sredinu izabrati Ostrvo tačnije West Ham, podstaklo je čelnike turskog tima da pronađu zamjenu za jednog od boljih igrača tokom protekle sezone.

Kao novo ime, spominje se fudbaler Stoke Cityja Xherdan Shaqiri. Ovaj krilni napadač je zajedno sa Markom Arnautovićem pravio mnogo problema protivničkim odbranama u Premiershipu.

Sve su to dobro zapazili i procijenili čelnici turskog tima, koji prema pisanju medija spremaju ponudu za napadača.

Bešiktaš je osvojio državno i prvenstvo i naredne sezone igrat će Ligu prvaka, dok Stoke City nije uspio da obezbjedi mjesto koje vodi u kvalifikacije, te se upravo zbog toga Shaqiri može odlučiti da ostvari transfer u turski tim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi