Bešiktaš sprema senzacionalan transfer

Napravljen prvi korak

Bešiktaš sprema senzacionalan transfer

Čelnici Bešiktaša vrlo ambiciozno ulaze u novu misiju dovođenja spektakularnog pojačanja u Istanbul.

Kako navode inostrani mediji, aktuelni prvak Turske na svom radaru ima veznjaka Chelseaja Cesca Fabregasa, kojeg želi dovesti nakon završetka sezone.

Predsjednik Bešiktaša Fikret Orman je već bio u Londonu gdje je napravio prvi korak ka realizaciji transfera i obavio razgovore sa čelnicima Chelseaja.

Za Cesca Fabregasa se interesuje i Galatasaray, ali turski list Aksam tvrdi da Bešiktaš ima veće šanse.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Cesc Fabregas je ove sezone odigrao 20 utakmica u Premier ligi i postigao je četiri gola, ali nije standardan član prve postave kod Antonija Contea.

Zbog nedovoljno dobre minutaže je 29-godišnji Španac i zimus bio na izlaznim vratima Stamford Bridgea, ali je na kraju ostao u klubu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi