Bešiktaš u svojim redovima želi Edina Džeku
FOTO: EPA

Slažu ekipu za Ligu prvaka

Bešiktaš u svojim redovima želi Edina Džeku

O. Lekić

Slavni turski Bešiktaš u svojim redovima želi vidjeti bosanskohercegovačkog reprezentativca i napadača Rome Edina Džeku.

Bešiktaš u ovoj sezoni igra dosta dobro i trenutno se nalazi na 2. mjestu tabele sa 44 boda sa tri utakmice manje od vodećeg Fenerbahčea, koji ima pet bodova više. Ambiciozna Uprava ovog slavnog turskog kluba već razmišlja o novoj sezoni u kojoj bi mogli igrati u Ligi prvaka.

Tako turski mediji pišu da će Bešiktaš na ljeto sasvim sigurno pojačati svoje redove, a prioritet će ovom turskom klubu biti dovođenje napadača pošto bi Mario Gomez mogao otići u Kinu.

I upravo je Džeko, bar tako pišu turski mediji, na vrhu liste Bešiktašovih želja i u ovom klubu našeg napadača vide kao idealnu zamjenu za Gomeza.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Međutim, teško da će Roma se tek tako odreći bosanskohercegovačkog reprezentativca koji i pored lošijih partija u ovoj sezoni uživa veliko povjerenje, kako čelnika kluba, tako i trenera Spallettija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi