Bešiktaš želi dovesti Čecha

Čech napušta Chelsea?

Bešiktaš želi dovesti Čecha

Obzirom da je Petr Čech na izlazim vratima Chelseaja, mnogi klubovi su izrazili želju da ga angažuju u januarskom prijelaznom roku.

Posljednji u nizu je Bešiktaš, koji je s londonskim timom ima odličnu saradnju, a to želi iskoristiti i predsjednik turskog kluba Fikret Orman.

"Bićemo aktivni tokom prijelaznom roka, a poznato je da sarađujemo sa Chelseajom u pokušajima da dovedemo jednog igrača. Još uvijek nismo razgovarali o tome konkretno, ali ako postoji mogućnost da dovedemo Čecha, svakako da ćemo drage volje realizovati taj posao", kazao je Orman.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.