Betis se uključio u trku za Alena Halilovića

Želi ga i Betis

Betis se uključio u trku za Alena Halilovića

E. Škorić

Mladi hrvatski nogometaš Alen Halilović (20) još uvijek čeka na novi klub.

Halilović je prije dvije godine došao u Barceonu, ali se nije uspio izboriti za startnu postavu na Nou Campu. Prvo je išao u Sportin Gijon na posudbu, a potom je proteklog ljeta potpisao za HSV.

Upisao je samo sedam nastupa u njemačkom bundesligašu, pa je sada izrazio želju da ode iz HSV-a, samo je pitanje gdje će nastaviti karijeru.

Najizvjesniji je povratak u špansku Primeru. Nekolicina klubova ga želi, obzirom da je pokazao zavidan nogometni kvalitet dok je branio boje Sportinga, a u trku se uključio i Betis.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ugledni AS tvrdi da je trener Victor Sanchez odlučan da dovede Hrvata kao zamjenu za Charlyja Musondu, koji se vratio nakon posudbe u Chelsea. Podsjećamo da se za Alena zanima i Roma našeg Edina Džeke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije