Bez dlake: Jones javno prozvao krivca za propast Schalkea

Putem Twittera

Bez dlake: Jones javno prozvao krivca za propast Schalkea

Njemački velikan Schalke 04 pretrpio je još jednu blamažu u Ligi prvaka na domaćem terenu.

Kao da su se u Gelsenkirchenu 'pretplatili' na ubjedljive domaće poraze u Ligi prvaka, pošto već tradicionalno minimalno jedanput po sezoni dožive pravi debakl. Prošle sezone je to učinio Real Madrid, ove sezone Chelsea...

Krivaca za takvo nešto sasvim sigurno ima mnogo, ali se ističe jedno ime na koje je Jermaine Jones posebno skrenuo pažnju.

Bivši dugogodišnji fudbaler Schalkea, koji sada nastupa u MLS-u, na svom twitter profilu javno je prozvao generalnog menadžera kluba Horsta Heldta za sve loše što se događa u njemačkom velikanu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Samo ću reći - Horst Heldt... Koga sada okrivljuješ? Sramota je kako neko može ovako srozati klub", napisao je Jones nakon čega je brzo obrisao svoju objavu, shvativši da je bio možda i previše direktan.

Ova izjava bez dlake na jeziku podigla je mnogo prašine među navijačima i strukom Schalkea 04, koji bi se s pravom trebali zapitati ko je glavni i odgovorni krivac što se jedan tako veliki klub godinama dovodi u situaciju da se bruka pred svojim navijačima. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.