Bez obzira na igrački hendikep, Irci vjeruju u dobar ishod

Republika Irska odradila trening na Bilinom polju

Bez obzira na igrački hendikep, Irci vjeruju u dobar ishod

D. Kurbegović

Nogometaši Republike Irske večeras su na Bilinom polju održali trening uoči sutrašnje utakmice protiv reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Iako su u Zenicu doputovali, igrački hendikepirani bez nekoliko standardnih igrača, atmosfera u i oko reprezentacije ne djeluje tako zabrinjavajuće.

Irci će sutra igrati na pobjedu, kako je rekao njihov selektor, a na treningu je večeras vladala opuštena atmosfera. Irce su na treningu predvodili Roy i Robbie Keane, koji su i simbol ove reprezentacije.

Ono što je sigurno da će naš protivnik sutra dati posljednji atom snage, jer su oni tako naučili da igraju, bez obzira na brojne povrede i izostanke, sutra će pružiti maksimum.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Nadamo se da će naši reprezentativci sutra imati više sreće, te da će ostvariti pobjedu uoči revanša u Dablinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.