Bez pobjednika u duelu Tottenhama i Liverpoola

Odigrali 1:1

Bez pobjednika u duelu Tottenhama i Liverpoola

Fudbaleri Tottenhama i Liverpoola podijelili su bodove u današnjem meču 3. kola Premiershipa odigravši 1:1.

Domaći  fudbaleri su na početku meča imali inicjativu, ali daleko opasniji i konkretniji bio je tim sa Anfielda. Prvu veliku šansu Liverpool je imao preko Coutinha u 5. minuti, ali je njegov udarac sjajno odbranio rezervni golman domaćih Vorm.

Coutinho je i u nastavku meča imao nekoliko dobrih situacija, ali Vorm je bio fantastičan na golu Tottenhama. Do prvog pogotka na meču čekalo se sve do 43. minute. Tada je Lamela u svom šesnaestercu oborio Firmina, a glavni sudac je pokazao na jedanaest metara. Siguran sa penala bio je Milner i Liverpool je na odmor otišao sa prednošću.

Nastavak meča donio je nešto konkretniju i bolju igru Tottenhama, a to im se isplatilo u 72. minuti kada je, nakon asistencije Lamele, Danny Rose zatresao mrežu Mignoleta za konačnih 1:1. Do kraja meča nije bilo većih šansi te su ekipe podijelile bodove.

Tottenham se ovim bodom popeo na 5. mjesto te sada imaju pet bodova iz tri meča, dok je Liverpool na 8. mjestu sa bodom manje.

Potražite više informacija na temu Premier league:



Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi