Bez rješenja: Šou i varnice na Skupštini Partizana
Foto: Mondo.rs

Skupština odgođena

Bez rješenja: Šou i varnice na Skupštini Partizana

E. Škorić

Vanredna izborna skupština Partizana je prekinuta i pomjerena za mjesec dana.

Prije i za vrijeme sjednice Skupštine na kojoj se trebao izabrati novi predsjednik Partizana došlo je do određenih problema.

Prvo na Skupštini nije dozvoljen ulazak Mijailoviću i Vukadinoviću iz, kako pišu mediji u Srbiji, opozicione struje. Njih dvojica su razriješeni dužnosti delegata, pa su ostali ispred Teleoptika, gdje se održavala Skupština.

Došlo je do varnica između Save Miloševića, Đurića, Bejkovića s jedne i Vuletića, Obućine, Vazura s druge strane. Sjednica je na kraju prekinuta i tek za mjesec dana će se održati.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Već na dolasku je bilo nepravilnost. Sve su učinili da se Skupština ne održi i nije se održala. Ja sam to prihvatio u interesu Partizana", izjavio je predsednički kandidat Nenad Bjeković, a drugi kandidat za predsjednika je Ivan Ćurković.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi