Bez straha i respekta: Želju napadamo od prvog minuta

Nikola Krstović poručio

Bez straha i respekta: Želju napadamo od prvog minuta

A. Beganović

Revanš susret 1. pretkola Evropa lige u Podgorici će večeras odigrati domaća Zeta i Željezničar.

U prvom susretu odigranom na Grbavici Plavi su slavili s minimalnih 1:0, a crnogorska ekipa nije ozbiljnije zaprijetila golu bg. predstavnika.

Međutim, uprkos slabom izdanju u prvom susretu u redovima Zete su optimistični, a mladi napadač Nikola Krstović poručio je da će on i njegovi saigrači napadti Plave od prvog minuta.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Od prvog minuta ćemo napasti Željezničara. Nemamo šta da izgubimo, a možemo mnogo da dobijemo. Jurićemo taj zaostatak od jednog gola. Mislim da ako brzo postignemo prvi gol, siguran sam da možemo i do drugog. Jedno je sigurno, nećemo se braniti kao u Sarajevu", cg.fudbal.com prenosi Krstovićevu izjavu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi