Bh. fudbaler u istom timu kao i Pogbin brat

Agent mu Mino Raiola

Bh. fudbaler u istom timu kao i Pogbin brat

Brat slavnog Paula Pogbe, tri godine stariji Mathias, mogao bi postati saigrač bivšeg mladog reprezentativca Bosne i Hercegovine Bobana Lazića. 

I dok Paul zarađuje silne novce igrajući za slavni Manchester United, Mathias nije ni približno jednako ostvario u karijeri kao njegov daleko poznatiji brat. Tako se Mathias već neko vrijeme kreće po 'manjim' klubovima, a ovaj put bi mogao zaigrati u holandskom drugoligašu Eindhovenu. 

Kako prenose tamošnji mediji, Mathias se priključio treninzima ovog kluba i potpisat će ugovor, ukoliko se ne desi nešto nepredviđeno, a također isto bi trebao učiniti i Boban Lazić. 

Lazić je također slobodan igrač, a javnosti je poznat po tome što se o njegovoj karijeri brine jedan od najpoznatijih fudbalskih menadžera Mino Raiola. Kroz dosadašnju karijeru on je bio pod ugovorima sa klubovima poput Ajaxa i Olympiakosa, međutim ni u jednom se nije izborio za komadić slave, pa će sreću gotovo sigurno potražiti u Eindhovenu. 

Prije dvije godine Lazić je žrtvovao holandsko državljanstvo kako bi zaigrao u dresu U21 selekcije Bosne i Hercegovine. Pod palicom Darka Nestorovića je odigrao jedan meč. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti