Bh. fudbaler u januaru pravi transfer karijere
Foto: EPA

Fenerbahče nova destinacija?

Bh. fudbaler u januaru pravi transfer karijere

M. Šljivak

Mladi bh. fudbaler Deni Milošević (22) u januaru bi mogao ostvariti veliki transfer.

Ovaj 22-godišnji veznjak Konyaspora i ove sezone igra zaista dobro, pa je svojim igrama privukao veliku pažnju većih klubova.

On bi već u januaru mogao napustiti Konyaspor i pridružiti se turskom velikanu Fenerbahčeu, gdje ga želi dovesti trener Aykut Kocaman.

Trener Fenera jako dobro poznaje Miloševića. Bh. fudbaler je bio standardan pod njegovim vođenjem u ekipi Konyaspora, ali je Kocaman ovog ljeta odlučio da napusti ovaj klub i preuzme vođenje velikana iz Istanbula.

Navodno je Milošević prva januarska želja trenera Fenera i neće biti nikakvo čudo ako reprezentativac BiH obuče dres turskog velikana.

Milošević je u Konyaspor stigao 2016. godine iz belgijskog Standarda, a trenutna cijena na tržištu mu je milion i po eura.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi