Bh. reprezentativac dobio crveni karton, a nije ni igrao

Izazvao haos u derbiju

Bh. reprezentativac dobio crveni karton, a nije ni igrao

Centralna figura velikog poljskog derbija između Legije i Lecha (2:1) bio je bh. reprezentativac Jasmin Burić. 

Zeničanin nije našao svoje mjesto u početnom sastavu za duel protiv Legije, međutim to ga nije spriječilo da sinoć u Varšavi dobije direktan crveni karton.

Sve je počelo u 90. minuti. Nakon što je Lech izjednačio golom s bijele tačke, Robak koji je bio strijelac želio je što prije vratiti loptu na centar kako bi njegov tim mogao postići još jedan gol, ali u tome ga je omeo domaći golman.

To je potom zasmetalo Buriću koji je utrčao na teren i izazvao pravi haos. Na terenu je došlo do naguravanja igrača Legije i Lecha, a najdeblji kraj izvukao je upravo Burić kojem je glavni sudac pokazao put prema svlačionici. 

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Do kraja utakmice Legia je uspjela postići još jedan gol i slaviti pobjedu.



Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi