Bh. trio nemoćan protiv Genčlerbirligija

Konyaspor poražen

Bh. trio nemoćan protiv Genčlerbirligija

M. Šljivak

Ekipa Konyaspora nalazi se u rezultatskoj krizi. Tim za koji nastupaju trojica bh. fudbalera danas je poražen od Genčlerbirligija s 2:0 u susretu 21. kola Superlige i već su tri meča bez pobjede u prvenstvu.

Od prve minute su šansu za igru imali Riad Bajić, Amir Hadžiahmetović i Deni Milošević. Međutim, ni oni nisu pomogli Konyi sa izbjegne siguran poraz i to zaslužen od Genčlerbirligija.

Oba pogotka za domaći tim postigao je Gurler. Prvo je u 16. minuti pogodio za vodstvo od 1:0, da bi u 49. minuti postavio konačnih 2:0.

Bh. trio je proveo na terenu kompletan meč, ali je na kraju njihov tim bez većih problema poražen.

Konya je tako u posljednja tri meča osvojila samo bod i tim je sada tek na sedmom mjestu sa 28 bodova.

Superliga, 21. kolo:

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Genčerlibrligi - Konyaspor 2:0

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi