Bičakčić mijenja Spahića u HSV-u?

Želi napustiti Hoffenheim

Bičakčić mijenja Spahića u HSV-u?

Bh. reprezentativac Ermin Bičakčić nije zadovoljan svojim trenutnim statusom u Hoffenheimu.

Bičakčić je nedavno bio produžio svoj ugovor sa Hoffenheimom do ljeta 2020. godine, međutim ove sezone nije u ozbiljnim planovima trenera Nagelsmanna i ozbiljno razmišlja o promjeni sredine u zimskom prijelaznom roku. 

"Ne mogu da budem zadovoljan trenutnom situacijom. Nadam se da će se promijeniti neke stvari, jer nije mi cilj da najbolje godine karijere provedem na klupi. Moja ambicija je da igram", izjavio je bio Bičakčić. 

Prema pisanju njemačkih medija, interesovanja za Bičakčićevim uslugama ne manjka. Uz Galatasaray s kojim su razgovarali njegovi zastupnici, u borbu se uključio i HSV koji je u potrazi za defanzivcem nakon što je potjeran Spahić. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ove sezone u njemačkom prvenstvu Bičakčić je upisao svega osam nastupa. Prije nego što je došao u Hoffenheim bio je član Braunschweiga i Stuttgarta. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije