Bičakčić: Nema predaje, Anfield nas neće zastrašiti
Foto: EPA

Nakon poraza od Liverpoola

Bičakčić: Nema predaje, Anfield nas neće zastrašiti

Hoffenheim je u prvoj utakmici play-offa za plasman u Ligu prvaka izgubio od Liverpoola na domaćem terenu. 

Unatoč porazu od 2:1, njemački tim je dobrim dijelom utakmice dominirao i stvarao šanse pred golom gostiju, ali na kraju je doživio poraz kojim su šanse za plasman u Ligu prvaka prilično smanjene. 

Nakon utakmice svoje viđenje susreta dao je i bosanskohercegovački reprezentativac Ermin Bičakčić, koji je na terenu bio do 52. minute. 

"Dobro je što smo postigli gol. Ako se osvrnemo na prvo poluvrijeme, trebala su tri gola biti u mreži Liverpoola, tako da smo jako razočarani. Nećemo se predati, vjerujem da imamo šta tražiti u Liverpoolu", kazao je Bičakčić i dodao:

"U revanšu ćemo imati priliku da odigramo bolje i nadam se da ćemo se uspjeti plasirati u grupnu fazu Lige prvaka. Anfield nas neće zastrašiti", smatra Ermin.

Revanš na Anfieldu na programu je sljedeće srijede s početkom u 20:45 sati. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi