Bičakčić: Primili smo nekoliko prejeftinih golova

Pred duel sa Freiburgom

Bičakčić: Primili smo nekoliko prejeftinih golova

Fudbaleri TSG Hoffenheima u narednom kolu Bundeslige gostovati će kod Freiburga, a Ermin Bičakčić i Sejad Salihović biće gosti svog reprezentativnog kolege Mensura Mujdže.

Bičakčićev i Salihovićev klub je u prošlom kolu bio bolji od Ibiševićevog Stuttgarta, ali defanzivac ekipe Markusa Gisdola svjestan je da na gostovanju kod Freiburga neće biti lako uzeti bod(ove).

"Primili smo nekoliko prejeftinih golova. Možda smo u manjim procentima bili slabiji u duelima, nastupu i defanzivi. To nam se ne smije dešavati. Ekipa Freiburga je itekako borbena, oni se bore do kraja i nikada se ne predaju. Protiv njih moramo biti budni i oprezni svih 90 minuta. Biće to jedna žestoka utakmica koju želimo riješiti u svoju korist", rekao je stoper Hoffenheima i fudbalski reprezentativac BiH, Ermin Bičakčić.

Nakon tri uzastopna poraza ekipa Hoffenheima je sa 2:1 u prošlom kolu savladala Stuttgart.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Tabelu ne gledamo puno, trenutno niti posmatramo prema gore, niti prema dole. Skoncentrisani smo na utakmicu sa Freiburgom", istako je Bičakčić.

Utakmica Freiburg - Hoffenheim na programu je u subotu sa početkom od 15:30.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.