Bičakčić: Seferović je u odličnoj formi u posljednje vrijeme

Nakon duela sa Frankfurtom

Bičakčić: Seferović je u odličnoj formi u posljednje vrijeme

U prvoj utakmici 15. kola Bundeslige, još u petak, fudbaleri Hoffenheima su pred svojom publikom izborili šestu pobjedu u ovoj sezoni nakon što su sa 3:2 savladali Eintracht iz Frankfurta.

"Imali smo toliko šansi da utakmicu riješimo ranije, ali nažalost ih nismo iskoristili. Bio je to dan kad lopta Tareka nije slušala kao inače. Ne prigovaram mu, obično te šanse iskoristi. I obično tako biva da kad ne postigneš gol, da lopta završi u tvojoj mreži", rekao je reprezentativac BiH u redovima Hoffenheima, Ermin Bičakčić.

U ovome meču Eintracht je dva puta stizao vodstvo domaćeg sastava.

"Stvarno skidam kapu napadačima Frankfurta. To su veoma jaki i kvalitetni igrači. Alex Meier i Seferović u posljednjih nekoliko sedmica se nalaze u odličnoj formi, ali mi smo presretni zbog tri osvojena boda. Oni imaju kvalitet u ofenzivi, ali na kraju smo sretni zbog pobjede", kazao je defantivac TSG-a, te dodao:

"Naše samopouzdanje je veliko, rastemo iz utakmice u utakmicu. Ovo je za nas bila jako važna utakmica. Sada moramo dodatno napredovati i biti skoncentrisani svih 90 minuta. Ne fantaziramo, ali posljednje tri utakmice u jesenjem dijelu sezone želimo okončati pozitivno. Ovo je bio početak!"

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.