Bičakčiću poluvrijeme u novom porazu Braunschweiga

Hertha je bila bolja

Bičakčiću poluvrijeme u novom porazu Braunschweiga

E. Škorić

U posljednjem susretu 15. kola njemačke Bundeslige Hertha je s 2:0 slavila u Braunschweigu.

Braunschweig je najozbiljniji kandidat za ispadanje iz Bundeslige nakon 15 kola. Tim u kojem nastupa i naš stoper Ermin Bičakčić zakovan je za dno tabele sa samo osam osvojenih bodova.

Jedanaesti poraz Braunshcweigu je nanio tim Herthe iz Berlina. Gostima je vodstvo donio Andre Ramos. Kolumbijac je pogodio nakon ubačaja Ronnyja iz kornera u 20. minuti.  Cigerci je u 80. nakon jedne kontre postigao i drugi gol za Herthu.

Bičakčić je igrao prvo poluvrijeme, povrijedio se, a na poluvremenu ga je zamijenio Correia. Čini se da je s Erminom sve dobro i da će biti u konkurenciji već za sljedeću utakmicu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bundesliga, 15. kolo:
Braunschweig - Hertha 0:2 (Ramos 20, Cigerci 80)


Braunschweig 0-1 Hertha Berlin (Goal Adrian Ramos) by all-goals

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.