"Biće to velike vijesti, a dolaze uskoro"
Foto: EPA

Zlatan najavio

"Biće to velike vijesti, a dolaze uskoro"

M. Šljivak

Zlatan Ibrahimović od kraja ove sezone više nije član Manchester Uniteda.

Crveni đavoli su se odlučili da ne produže ugovor 35-godišnjem švedskom napadaču, a Zlatan se povezuje s mnogim klubovima gdje bi navodno mogao nastaviti karijeru.

Trenutno je Ibra u fazi oporavka od teške povrede koljena, a danas je nakon sastanka s menadžerom Minom Raiolom najavio velike vijesti

"Biće to velike vijesti. Uskoro ću  ih objaviti", rekao je kratko Zlatan Ibrahimović.

Švedski fudbaler će pauzirati još nekoliko mjeseci. Njegov oporavak teče brže od očekivanog, pa bismo ga mogli mnogo ranije vidjeti na terenu u odnosu na prognoze, koje su bile da će se na teren vratiti tek u januaru naredne godine.

Ibrahimović je protekle sezone u dresu tima s Old Trafforda postigao 28 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi