Biglia želi u Milan, čeka da se klubovi dogovore

Sve bliže San Siru

Biglia želi u Milan, čeka da se klubovi dogovore

E. Škorić

Kapiten Lazija Lucas Biglia želi u Milan, tvrdi agent igrača Enzo Montepaone.

Biglia je trenutno igrač Lazija, no o njegovom prelasku u Milan piše se već nekoliko sedmica i čini se da nije slučajno. Kapiten nebesko-plavih ima želju da zaigra na San Siru.

"Lucas je prije mjesec razgovarao s Lazijom, saopštio je kako je njegova odluka da napusti Rim. Dogovorio se s Milanom i čeka da sada klubovi postignu dogovor", rekao je agent, te je dodao:

"Znam da traže rješenje, pošto postoji solucija i da ode u Englesku, ali ne mogu puno govoriti o tome. Sljedeće nedjelje bit ću  u Italiji i nadam se da će se sve brzo završiti"-

Potražite više informacija na temu Serie A:

Rossoneri su već nudili 15 miliona eura za Bigliju, no Lazio ne želi da ga se odrekne za manje od 20 miliona eura i upravo zbog toga transfer još nije realizovan.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi