BiH uskoro dobija još jednog igrača u Seriji A?

Cimirot na meti Sassuoloa

BiH uskoro dobija još jednog igrača u Seriji A?

Kolonija bh. fudbalera u italijanskoj Seriji A uskoro bi mogla biti brojnija za još jedno ime.

Kako pišu pojedini grčki mediji, fudbaler PAOK-a i bh. reprezentativac Gojko Cimirot nalazi se na meti Sassuoloa, čiji su ga skauti posmatrali na utakmici protiv Fiorentine u okviru Evropske lige.

U Sassuolou su prezadovoljni onim što su vidjeli na toj utakmici i očekuje se da možda već u januaru krenu po našeg fudbalera, koji je svoje ime izgradio nastupajući za FK Sarajevo.

Cimirot je u ljeto 2015. godine sa Koševa prešao u PAOK za 1,3 miliona eura, a u Grčkoj je pokazao svoj kvalitet te je nedavno produžio ugovor do 2019. godine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Gojko Cimirot je ove sezone odigrao već 20 utakmica za PAOK, od čega šest u grupnoj fazi Evropske lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi