Bijesni Ronaldo najavljuje tužbe

Demantovao priču o vrijeđanju Messija

Bijesni Ronaldo najavljuje tužbe

A. Beganović

Navodno vrijeđanje Lionela Messija od strane Cristiana Ronalda i fudbalera Reala jučer je bilo top priča u inostranim medijima.

Navodno je Ronaldo svog ljutog rivala počastio pogrdnim nadimkom "motherfucker", što u slobodnom prevodu znači kurvin sin. 

No, to nije sve, odnosno Realovi igrači Messija su prema pisanju inostranih medija nazivali Ronaldovim kućnim ljubimcem, a ovakva pisanja nisu se svidjela najboljem svjetskom fudbaleru, koji je putem zvaničnog facebook profila najavio tužbe.

"Vijesti koje kruže i prema kojima zajedno s kolegama vrijeđam Messija su potpuno netačne. Kontaktirao sam advokata i tužit ću one koji su odgovorni za plasiranje lažnih informacija. Imam najveće poštovanje prema svim svojim profesionalnim kolegama, a Messi nije izuzetak", izjavio je Ronaldo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.