Napadač Sarajeva nakon utakmice sa Atromitosom

Bilbija: Vjerovali smo i nakon poraza na Koševu

Fudbalski klub Sarajevo slavio je sinoć u Atini protiv grčkog Atromitosa u revanš susretu trećeg pretkola Evropske lige i tako izborio plasman u Play Off. 

Dvostruki strijelac u pobjedi Sarajeva 3:1, na Peristeriju, protiv grčkog Atromitosa bio je Nemanja Bilbija. Napadač Sarajeva nije krio svoje oduševljenje nakon utakmice.  

"Svi smo sretni što smo prošli i mislim da smo zasluženo pobijedili. Vjerovali smo i poslije tog poraza na Koševu i mogu sam da kažem da smo svi presretni," kaže Bilbija i dodaje: 

"Ovacije mi mnogo znače. Velika je podrška došla iz Sarajeva i hvala im na tome. Kada bih mogao birati narednog protivnika, izabrao bih Inter. Svaka čast navijačima podržali su nas svih 90 minuta i moram pozdraviti svoje roditelje i djevojku koji su mi velika podrška," kaže Bilbija. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.