Bilić: Bešiktaš ima 15 miliona navijača koji očekuju pobjedu

Uoči duela sa Arsenalom

Bilić: Bešiktaš ima 15 miliona navijača koji očekuju pobjedu

A. Beganović

Prvi susret play-offa Lige prvaka u Istanbulu će sutra odigrati Bešiktaš i Arsenal, a čelnici turskog kluba svojim igračima i stručnom štabu su obećali visoke premije ukoliko se plasiraju u grupnu fazu.

Arsenal u dvomeč sa Bešiktašem ulazi kao favorit, no hrvatski trener Slaven Bilić dobro je posložio tursku momčad, koja se sasvim sigurno neće lako predati.

Svjesni su u Bešiktašu šta im može donijeti plasman u grupnu fazu Lige prvaka, pa su stručnom štabu i fudbalerima obećali premiju od milion eura ukoliko pobijede Arsenal, a uoči sutrašnjeg meča Bilić je izjavio:

"Već 20 godina pratim Wengerov rad i Arsenal je posljednji klub kojeg sam želio u play-offu. Međutim, ne tražim alibi, Bešiktaš ima 15 miliona navijača koji oečkuju pobjedu".

Na kraju dodajmo da se susret između Bešiktaša i Arsenala neće igrati na Bešiktaševom stadionu koji se još uvijek renovira nego na Ataturk stadionu koji prima nešto više od 70.000 gledalaca i po informacijma iz Turske, biće ispunjen do posljednjeg mjesta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije