Bilić: Matiću, sada moraš platiti večeru

Našalio se trener West Hama

Bilić: Matiću, sada moraš platiti večeru

Slaven Bilić je otkrio kako mu je Nemanja Matić prije utakmice sa Tottenhamom obećao platiti večeru. 

U taboru Chelseaja su se nadali da će West Ham uzeti barem bod Tottenhamu, direktnom rivalu za titulu, a na kraju 'čekićari' ne samo da su uzeli bod, nego su i častili Plavce ostvarivši trijumf. 

Nakon utakmice novinari su pitali Bilića da li je od Antonija Contea u znak zahvalnosti dobio bocu kvalitetnog italijanskog vina, a odgovor je bio više nego zanimljiv. 

"Nisam, ali mi je Matić poslao poruku prije utakmice. To je jedan strašan momak, skroman i ujedno je fantastičan igrač. Kazao mi je da ako uzmemo bod da će platiti večeru", kazao je Bilić za Sportklub. 

A, šta će da plati sad kada su tri boda?

"Ma, isto je, tri ili jedan - večera", našalio se Bilić. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, West Ham je protiv Tottenhama slavio s minimalnih 1:0. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi