Bilić na meti Fenerbahčea, žele ga i navijači Rangersa

Stižu prve ponude nakon otkaza

Bilić na meti Fenerbahčea, žele ga i navijači Rangersa

Slaven Bilić je danas dobio otkaz u West Hamu i nije dugo čekao da dobije i prve ponude za nastavak karijere.

Za usluge hrvatskog stručnjaka ozbiljno je zainteresovan turski velikan Fenerbahče, koji ove sezone ne igra na nivou koji se očekuje. S obzirom da je Hrvat nekada trenirao Bešiktaš, bit će zanimljivo pratiti razvoj situacije na ovom planu.

Pored Fenera, Biliću se nadaju i navijači Glasgow Rangersa, iako još uvijek nije poznato da li je ga je iko iz ovog kluba kontaktirao. Fanovi škotskog velikana na društvenim mrežama već pozivaju Bilića na Ibrox, uz veliku nadu da će Hrvat na kraju ipak ostati na Ostrvu i to u njihovom klubu.

Podsjetimo, Slaven Bilić je otkaz u West Hamu dobio nakon poraza od Liverpoola u 11. kolu Premier lige rezultatom 4:1.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi