Bilić: Ne, neću odustati!

Trener West Hama nakon poraza

Bilić: Ne, neću odustati!

Fudbaleri West Hama danas su poraženi na domaćem terenu od Southamptona rezultatom 3:0.

Bio je to već četvrti vezani poraz West Hama u Premiershipu i mnogi smatraju da se njihovom treneru Slavenu Biliću trese stolica.

Ipak, on poručuje da neće odustati.

"Zaslužili smo ovaj poraz. Svi moji igrači, svi do jednoga, su dali sve što imaju, ali to jednostavno nije dovoljno. Momčad je u padu, i teško je to promijeniti. Sedmicama odlično treniramo, ali kada dođe utakmica jednostavno ne napravimo dovoljno", rekao je Bilić i dodao:

"Prvo poluvrijeme je još bilo ok i bili smo čvrsti sve do tog gola. U drugom poluvremenu su nas nadigrali. Imali smo par prilika, ali smo ih promašili, a svaki put kada bi ih promašili oni bi bili jako opasni iz protunapada. Ušli smo u crnu rupu i to je jednostavno tako. Kao začarani smo. To sve utiče na igrače i jednostavno nemamo dovoljno samopouzdanja pa se rodila lančana reakcija iz koje se teško izvući. To nije stvar čarobnog štapića, već se jednostavno moramo držati zajedno i naporno raditi. Jedino se tako možemo izvući".

Potražite više informacija na temu Premier league:

West Ham je nakon šest mečeva u Premiershipu u opasnoj zoni sa samo tri osvojena boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi