Bilić optužuje igrače: Ne rade ozbiljno kao prije
EPA

Čekićarima ne ide dobro

Bilić optužuje igrače: Ne rade ozbiljno kao prije

West Ham, koji je prošle sezone bio hit u Premiershipu, sada se bori za opstanak. 

U posljednjem kolu West Ham je na svom terenu poražen od Arsenala sa 5:1, a to je za Slavena Bilića bio osmi poraz u sezoni i ujedno poniženje. 

"Ovaj poraz od Arsenala je veliko poniženje. Žao mi je zbog navijača i kluba. Radili smo pogreške, imamo problema s povredama, ali ne tražim alibi. Jednostavno, nismo bili dovoljno dobri. Moji igrači brzo odustaju i zbog toga se osjećam razočarano. To je moja odgovornost", kazao je Bilić. 

Nakon debakla Bilić je opružio igrače. 

"Intenzitet više nije isti kao prošle sezone, čak ni na treninzima. Igrači ne rade toliko ozbiljno kao prošle sezone i zato smo ovdje gdje jesmo. Oni to znaju, kao i ja, ali nisu više predani i ne žrtvuju se", otkrio je Bilić. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bilić već neko vrijeme pleše na rubu otkaza, a novo iskušenje ga čeka sljedeće sedmice kada West Ham gostuje Liverpoolu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi