Bilić: Ovi momci su ponos
Foto: EPA

Nakon poraza od Southamptona

Bilić: Ovi momci su ponos

M. Šljivak

Ekipa West Hama poražena je u 2. kolu Premiershipa od Southamptona s 3:2.

Sat vremena je tim Slavena Bilića imao igrača manje. Usprkos tome su uspjeli da stignu prednost od 2:0, ali su u nadoknadi vremena poraženi s penala.

Menadžer Čekićara Slaven Bilić je razočaran zbog gubitka jednog boda.

"Naravno da sam veoma razočaran zbog izgubljenog boda. Nema smisla pričati o penalu. Dali smo dva gola s igračem manje, imali su dvije-tri šanse da dođem i do vodstva i ovo je razočaravajući način da se izgubi utakmica. Ponosan sam na svoje igrače", rekao je Bilić.

Potražite više informacija na temu Premier league:

West Ham tokom sedmice ima meč EFL Kupa protiv Cheltenhama, dok će u subotu u trećem kolu Premiershipa gostovati kod Newcastlea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi