Bilića na klupi West Hama mijenja poznato trenersko ime

Maurizio Sarri glavna meta

Bilića na klupi West Hama mijenja poznato trenersko ime

E. Ganibegović

Već je od ranije poznato kako se Slaven Bilić nalazi blizu otkaza na klupi West Hama.

Hrvatski trener ne ostvaruje zadovoljavajuće rezultate na klupi Čekićara ove sezone, pa bi uskoro mogao napustiti kormilo kluba.

Mnoga imena su se spominjala kao moguća zamjena, među kojima i Mancini, međutim sada se na listi nalazi još jedan vrlo kvalitetan trener.

Naime, kako prenose italijanski mediji West Ham je spreman kao zamjenu za Bilića dovesti trenera Napolija Maurizija Sarrija.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navodno, ako Čekićari planiraju dovesti iskusnog Serrija morat će Napoliju isplatiti 7.5 miliona funti, što po svemu sudeći ne predstavlja veliki problem ekipi iz Premier lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi