Biliću ovacije i bijes kolege: Pa nije on Special One

Debitovao na tribini

Biliću ovacije i bijes kolege: Pa nije on Special One

Slaven Bilić imao je fantastičan doček na Upton Parku, no u prijateljskoj utakmici protiv Lusitansa debitovao je na tribini.

U dogovoru s gazdom kluba odlučeno je da će West Ham u prvom pretkolu Evropske lige voditi šef omladinskog pogona Terry Westley, što je posebno zasmetalo treneru andorskog Lusitansa. 

"Slaven Bilić si je zamislio da je Special One. Mislim da je osjetio da mu nismo dovoljno važni da bude na klupi, ovime nam je pokazao nepoštovanje. Jako sam tužan, on je trener West Hama i očekivao sam da bude na klupi", rekao je razočarani Xavi Roura.

Čovjek koji je mijenjao Bilića na klupi tvrdi da će Roura isti scenarij gledati i u uzvratnom meču. 

"Slaven je održao govor u svlačionici prije utakmice i pokazao poštovanje. Ne vjerujem da će ići u Andoru. Ne treba to čuditi jer ima jako puno posla. Ne može biti na više mjesta odjednom" smatra Westley.

Bilić je od strane navijača West Hama dočekan kao legenda kluba, a prije utakmice izašao je na Upton Park i zaradio ovacije. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Zahvalio bih se navijačima na prekrasnom dočeku. Bilo je fenomenalno, jedva čekam nastupe u Premier ligi. Kada je u pitanju utakmica sa Lusitansom, nisam želio biti nepošten prema andorskom timu. Ali poštujem i Terryja, koji je trenirao ekipu West Hama i odlično ju poznaje."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.